Staat jouw talent wortel te schieten?

TopFresh is dé wortelgewassen specialist met een passie voor de snackwortel! Wij staan voor een eerlijk product, een gezonde snack en verantwoorde teelt. Wil jij meewerken aan een gezond en eerlijk product? Bij TopFresh werk je in een cultuur waarin vakmanschap, kennisoverdracht en de smaak en kwaliteit van eerlijke wortelgewassen voorop staan.

DOEL VAN DE FUNCTIE

Als Productieplanner maak je de vertaalslag van productieorders en forecast naar een optimaal productieplan. Je houdt je bezig met het opstellen, coördineren en bijsturen van de productieplanning. In een team van 3 planners ben je verantwoordelijk voor een goed en efficiënt lopende productie met het gewenste eindproduct voor de klant. Dit alles uiteraard rekening houdend met de wettelijke eisen en interne richtlijnen.

FUNCTIE EISEN:

Als Productieplanner kijk je voortdurend vooruit en beheers je het volledige proces. Je coördineert de aanvoer van grondstoffen en je beheert diverse voorraden. Dagelijkse orders komen bij jou binnen en die verwerk je in het systeem. Je regelt het transport naar de klant en hebt hierover regelmatig contact met transporteurs. Op basis van voorraadoverzichten en orders bepaal je de planning van de productie. Hiervoor communiceer je veel met de teamleiders van de verschillende afdelingen. Aan de hand van de productieplanning zorg je ervoor dat de planning van het (uitzend)personeel staat als een huis.

Gedurende de dag heb je veel contact met het productieteam om de voortgang van de productie af te stemmen. Bij afwijkingen of storingen behoud jij het overzicht en durf je beslissingen te nemen. Je overziet de gevolgen van het aanpassen van de planning en neemt hierover contact op met betrokken partijen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Voorraadbeheer en bestellen van gebruiksgoederen volgens de geldende inkoopvoorwaarden. Bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en overige productiebenodigdheden;
  • Productieresultaten verwerken en deze bespreken met de Operationeel Manager;
  • Klantcontact;
  • Het aantoonbaar werken volgens de binnen het kwaliteitssysteem geldende procedures.

Dit ben jij

Je bent een nauwkeurig, klantgericht en gestructureerd persoon. Verder breng je mee:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur relevante werkervaring binnen de supply chain of logistiek;
  • Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Goed kunnen omgaan met Office en bij voorkeur kennis van ERP-systemen.

De bedrijfscultuur bij TopFresh is dat we denken in oplossingen. Dit betekent, dat iedereen ernaar streeft om alle orders, gepland en ad-hoc, uit te leveren. Vind je het een uitdaging onze klanten dagelijks gelukkig te maken met ons vers product? Dan pas jij bij ons!

WIJ BIEDEN:

TopFresh is dé wortelgewassen specialist met een passie voor de snackwortel! In ons 5000 m² grote bedrijfspand verwerken wij de wortelgewassen in diverse vormen en maten. Ons geavanceerde machinepark is als een strakke verwerkingslijn opgesteld, waarin hygiëne en voedselveiligheid van essentieel belang zijn. Het verwerken van de wortelgewassen kan bestaan uit wassen, polijsten, sorteren, snijden, schillen, schrappen en inpakken.

Je gaat aan de slag in een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie met veel ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een fulltime jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast dienstverband. Verder krijg je het volgende:
– Een brutosalaris tussen de € 2.679 – € 3.643 per maand op basis van 38 uur. Dit is conform cao Groothandel in Groenten en Fruit en afhankelijk van je kennis en ervaring;
– 8% vakantiegeld;
– 26 vakantiedagen per jaar;
– Pensioenregeling bij Pensioenfonds PGB.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Daphne van den Berg via telefoonnummer 0527-522180 of stuur je cv naar daphne@topfresh.nl.

Ben je enthousiast over deze leuke en veelzijdige functie?
Dan nodigen we je graag uit om je CV en motivatiebrief te sturen naar daphne@topfresh.nl. Voor vragen kan je Daphne van den Berg bellen op telefoonnummer 0527-522180.