Emma Aalbers

Onze enthousiaste collega bij TopFresh!

Emma is geslaagd voor de opleiding Bedrijfskunde & Agrifood Business aan Aeres Hogeschool en heeft inmiddels al veel ervaring opgedaan tijdens haar stages bij TopFresh. In de zomer van 2021 begon ze en ondersteunde ze diverse taken aangaande de Optiserver, en heeft ze zelfs rendementproeven opgezet. Sindsdien is Emma niet meer weg te denken en heeft ze zelfs haar afstudeerstage hier afgerond. We zijn daarom heel blij dat ze per 1 september bij ons in vaste dienst komt! 🎉

Vanaf 1 september werkt Emma 4 dagen per week op de kwaliteitsafdeling. Een plek waar ze helemaal in haar element is. Ze geniet van de afwisseling tussen kantoorwerk en de productievloer en natuurlijk van haar leuke collega’s.

Benieuwd naar Emma’s ideeën als ze een dag de baas zou zijn?
Ze zou ervoor zorgen dat alle collega’s regelmatig samen lunchen in de kantine, want dat schept nog meer gezelligheid en teamgevoel! Ook zou een keer uit eten gaan met het hele team op haar lijstje staan.

Wat vindt Emma het leukste in haar werk bij TopFresh?
Ze geniet vooral van de afwisseling en het gevoel dat ze echt iets kan bijdragen. Ook al is ze minder fan van interne audits, dat hoort erbij en ze doet het met veel inzet!

Hoe ziet haar lunch eruit?
Tijdens haar werkdagen bij TopFresh is er altijd een heerlijke lunch te vinden in haar brooddoos, meestal twee broodjes met ham of kaas. Als je je afvraagt of ze wel eens ham én kaas neemt, het antwoord is nee, altijd óf ham óf kaas!

Waar ziet Emma zichzelf over 5 jaar?
Ze denkt dat ze dan 5 dagen per week werkt en zichzelf blijft ontwikkelen door cursussen te volgen. 📚 En uiteraard blijft ze met veel plezier werken bij TopFresh!

Vind ze wortels überhaupt wel lekker?
Jazeker! Ze is dol op worteltjes, zowel rauw als gekookt.

We zijn ontzettend blij met Emma’s toewijding en positieve instelling bij TopFresh! Welkom bij het team en we kijken uit naar een geweldige tijd samen!