Jeannette Meuleman – Jelies

Schoonmaak topper

Hoe lang werk je nu voor TopFresh?
Bij navragen aan de HR-afdeling blijkt dat Jeannette op 1 maart 2016 is begonnen. In Nagele. Eerst wat maanden op de heftruck totdat de locatie Kraggenburg klaar was en daar dook Jeannette de sorteerafdeling op met heel af en toe wat inpakwerk. Na 4 jaar kwam er ruimte binnen het schoonmaakteam en heeft Jeannette aangegeven een iets warmere werkomgeving ook wel fijn te vinden. Eerst in de combi van sorteren en schoonmaken, maar laatstgenoemde groeide, evenals TopFresh en zo werd dat de hoofdmoot. Er is ook nog een tijd geweest dat Jeannette werkte bij TopFresh in de sorteer en schoonmaak, maar ook nog in het Gemeentehuis. Daar heeft ze zelfs een schoonmaakexamen gedaan. Wie kan dat zeggen!

Stel je voor dat een dag de baas bent bij TopFresh, wat zou dan geregeld worden?
“Een actieve dag met het hele team, zonder partners! Gewoon een gezellige dag waarin als één team kunnen optrekken,” zegt Jeannette.

Wat vind ze het leukste in haar werk?
Natuurlijk is wc’s poetsen niet het allerleukste, maar het sociale contact met collega’s maakt alles goed. “Een praatje met diverse chauffeurs is ook gezellig; je merkt dat ze wel even hun verhaal kwijt willen, en dat luistert zo lekker weg voor mij!”

Waar zou haar slaapzak neergelegd worden als ze een nacht bij TopFresh zou mogen slapen? 
“In het nieuwe kantoor van onze Teeltmedewerker Bas. Lekker rustig, tv en keuken dichtbij, niet te koud, gewoon perfect om te slapen,” lacht Jeannette.

Welke klussen schuift ze het liefste voor zich uit?
“Komt toch weer op het schoonmaken uit. Soms lijkt het nooit op orde te komen, en dat is minder leuk. Maar het voordeel is dat er ruimte is voor een nieuwe schoonmaak collega!” Dus ken jij of ben jij diegene, mail of bel even! 📧📞 werken@topfresh.nl

Wat zit er altijd in haar brooddoos op een werkdag?
Ze is geen broodeter, maar toch neemt ze broodjes mee, vooral gezond belegd. Fruit kan altijd gepakt worden bij TopFresh, maar aan een appel of peer moet ze niet denken. “Daar heb ik écht te lang in gewerkt,” grinnikt Jeannette.

Waar ziet ze zichzelf over 5 jaar?
Hopelijk geniet ze dan in goede gezondheid van haar pensioen. Lekker fietsen, dingen doen met de kleinkinderen, met een campertje de wereld verkennen, ze heeft er zin in! Ze is al aan het aftellen, nu 65 en manlief Kees 61. Die mag dus nog even iets langer door,” zegt ze enthousiast.

Lust ze eigenlijk zelf worteltjes?
“Jazeker, rauw, gekookt, hutspot, lekker! Bij TopFresh liggen er iedere dag lekkere zakjes verse snackworteltjes om mee te nemen of tijdens het werk op te knagen. Een heerlijke, verantwoorde en gezonde snack!”