Staat jouw talent wortel te schieten?

Het is onze passie om de lekkerste wortelen te telen op een eerlijke manier. Bij TopFresh verwerken we 11 maanden per jaar wortelen die binnen een straal van 40 kilometer van Kraggenburg geteeld zijn. Een groot deel van het jaar verwerken we de wortelen direct na oogst. Wij richten ons op duurzaamheid en investeren in innovatieve technieken. Zo zorgen we voor de beste smaak en kwaliteit van onze wortelgewassen, maar ook voor de grond en de natuur. Ga jij ons hierbij helpen?

WAT GA JE DOEN?

Om te zorgen dat we jaarrond beschikbaarheid hebben van wortelgewassen, zie je toe op de ontwikkeling en de staat van het gewas gedurende het groeiseizoen. Regelmatig beoordeel je het gewas en jouw bevindingen stem je af met de teeltleider.

In deze zelfstandige functie is je werk geen dag hetzelfde en steek je graag je handen uit de mouwen. In de ochtend ben je wortelen aan het rooien en in de middag zorg je dat de trekkers en kippers weer schoon klaar staan voor een volgend gebruik. De andere dag bezoek je diverse percelen, neem je monsters van de gewassen ten behoeve van beoordeling en analyses. Bepaalde tijden van het jaar geef je instructies aan uitzendkrachten bij het uitvoeren van teeltwerkzaamheden.

 

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je gaat werken in een team van 4 teeltspecialisten. Het team is ervaren, waardoor je veel van ze kan leren. De lijnen zijn kort, zodat er snel geschakeld kan worden.

TopFresh is dé specialist van eerlijke wortelgewassen uit Nederland. De teelt doen we grotendeels in eigen beheer. De verwerking van de geteelde wortelgewassen doen we zelf. We zorgen voor een snel proces van land naar klant, zodat ons product vers bij de consument terecht komt. Zowel binnen de teelt als de verwerking werken we volgens diverse normen gericht op onder andere voedselveiligheid en duurzaamheid.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je hebt gevoel voor kwaliteit, werkt netjes en je durft initiatief te nemen. Je hebt affiniteit met machines. Daarnaast ben je bereid om in drukke periodes ook in de avonden en op zaterdag te werken. Verder heb je:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur enige kennis van en ervaring met processen binnen de teelt;
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Een flexibele en praktische instelling;
 • In het bezit van een T-rijbewijs met enige rij ervaring.

WIJ BIEDEN:

Binnen TopFresh wordt ontwikkeling gestimuleerd, zo kun je opleidingen en trainingen volgen. Verder krijg je het volgende:

 • Een brutosalaris tussen de € 2.405 – € 3.150 per maand op basis van 38 uur. Dit is conform cao Open Teelten en afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 8,25% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar;
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds BPL;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Maandelijkse borrel met collega’s en 3 keer per week vers fruit.

Spreekt dit je aan? Klik op de onderstaande knop om te solliciteren!

Solliciteren? Meld je hier aan!