Staat jouw talent wortel te schieten?

Wil jij deel uitmaken van een team dat bekend staat om de eerlijkste wortelen van Nederland? Bij TopFresh hebben we een passie voor eerlijke teelt en zijn we op zoek naar een gemotiveerde Teeltmedewerker om ons team te versterken. Bij ons draait het niet alleen om het leveren van heerlijke wortelgewassen, maar ook om duurzaamheid en innovatie. Ga jij met ons de uitdaging aan?

WAT GA JE DOEN?

Als Teeltmedewerker speel je een cruciale rol in ons groeiseizoen. Je houdt toezicht op de ontwikkeling en conditie van het gewas, en werkt nauw samen met de teeltleider om ervoor te zorgen dat we het hele jaar door hoogwaardige wortelgewassen kunnen leveren. Geen dag is hetzelfde in deze zelfstandige functie.

‘s Ochtends ben je druk bezig met het oogsten van wortelen, terwijl je ‘s middags zorgt dat de apparatuur schoon en klaar is voor gebruik. Op andere dagen bezoek je verschillende percelen, neem je monsters voor beoordeling en analyses en geef je instructies aan uitzendkrachten tijdens teeltwerkzaamheden.


WAAR KOM JE TE WERKEN?

Je maakt deel uit van een team van 4 ervaren teeltspecialisten. Samen zorgen jullie voor een efficiënte teelt en verwerking van onze wortelgewassen. Bij TopFresh werken we volgens strenge normen op het gebied van voedselveiligheid en duurzaamheid, om ervoor te zorgen dat ons product vers en van hoge kwaliteit bij de consument terechtkomt. De lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden en je veel kunt leren van je collega’s.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Naast een passie voor kwaliteit en netheid, ben je bereid om initiatief te nemen en heb je affiniteit met machines. Je hebt bij voorkeur enige kennis van teeltprocessen en ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je flexibel en praktisch ingesteld en bereid om tijdens drukke periodes ook ‘s avonds en op zaterdag te werken. Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • In het bezit van een T-rijbewijs met enige rijervaring.
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

WIJ BIEDEN:

Bij TopFresh geloven we in ontwikkeling en groei. Daarom stimuleren we jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen. Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform brutosalaris tussen € 2.335 – € 3.058 per maand op basis van 38 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 8,25% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds BPL;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • De kans om deel uit te maken van een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is.

Wil jij ons team versterken? Reageer dan door je cv te sturen naar werken@topfresh.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!